Waar ik niet over wilde bloggen

20200217_113643

In mijn blog over mijn twijfels over wel of niet verdergaan met bloggen gaf ik aan dat ik niet over alles kon en wilde bloggen, waardoor jullie maar over een deel van mijn leven lazen. Ik schreef nooit over de problemen in mijn relatie. Nu wel en hierom:

Na meer dan een jaar ruzies, hoop hebben, doorzetten, twijfelen en uitstellen heb ik afgelopen zaterdag aan R. gezegd dat ik niet weet hoe wij samen verder kunnen leven. Ik kan het niet meer, ik merkte dat ik de afgelopen maanden steeds meer afzakte, erg moe was, slecht sliep, niet meer genoeg genoot van de mooie dingen die ook in mijn leven zijn.

Ik wil van alles schrijven om uit te leggen waarom ik dit besluit heb genomen en besef me dat ik jullie hier mischien heel erg mee overval. Maar meer wil en kan ik er niet over delen.

Ik hoop dat R. en ik op een goede manier kunnen afscheid nemen en onze weg zullen kunnen vinden. En dat we ook gelukkiger worden alleen dan samen. Dat maakt me ook bang en ik heb al veel gehuild hierover. Nu voel ik me wel rustig, maar dat zal ook niet altijd blijven weet ik.

Ik ga verder op mijn weg en die weg gaat helaas ook door de mist, zoals bijgaande foto zo mooi toont. Maar de top is weer in het zicht, en dat maakt mij blij.

 

 

 

 

4 gedachten over “Waar ik niet over wilde bloggen

  1. Weet je, bloggen is iets wat je voor jezelf moet doen, niet voor een ander. Misschien kent je ex je blog wel, niet heel leuk als hij daar dingen leest die jij je ex helemaal niet verteld hebt maar wel voelde. Die dingen kan je wel voor jezelf schrijven toch? Ik ken jou en je blog niet, maar dat je bewust omgaat met je privacy is in deze een teken van een fijn karakter. En weet je, over een jaar kijk je heel anders tegen de situatie waar je nu inzit aan.

    Like

  2. Tjonge Maria, dit is nogal wat. Ik begrijp dat je er pas over schrijft nadat je voor jezelf een keuze hebt gemaakt. Ik hoop dat ook R er vrede over heeft of krijgt zodat je het samen goed kan regelen. Soms kan het niet anders maar verdrietig is het wel. Ik wens jou/jullie alle goeds voor de komende tijd.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s